1. csomag: Ezzel a csomaggal hozzáférhet a Korróziós Figyelő számaihoz 1993-tól napjainkig. A csomag ára 20 000 Ft. A csomag 1 évig érvényes.

2. csomag: Ez a csomag a hagyományos előfizetés. A Korróziós Figyelő adott évi számait megkapja postai úton, valamint hozzáférhet elektronikusan is. A csomag ára 11 000 Ft. A csomag december 31-ig érvényes. Ha július elseje után fizet elő, akkor a csomag következő év július elsejéig érvényes.

3. csomag: Ez a csomag az elektronikus előfizetés. Hozzáférhet a Korróziós Figyelő adott évi számaihoz elektronikus formában. A csomag ára 11 000 Ft. A csomag december 31-ig érvényes. Ha július elseje után fizet elő, akkor a csomag következő év július elsejéig érvényes.

Nyugdíjas/Diák csomag: Ez a csomag az előfizetés nyugdijas kollegáink és diákok részére. Hozzáférhet a Korróziós Figyelő adott évi számaihoz elektronikus formában. A Korróziós Figyelő év végi nyomtatott összefoglaló példányát megkapja postai úton. A csomag ára 5 000 Ft. A csomag december 31-ig érvényes. Ha július elseje után fizet elő, akkor a csomag következő év július elsejéig érvényes.